Tulpannytt maj, juni 2014

Hyran
Det blir ingen hyreshöjning i år

Fastighetsskötare Mikaela slutar
Den 16 maj slutar Mikaela och vi tackar henne stort för den tid hon har varit hos oss. I samband med vår fixardag avtackade vi och önskade henne lycka till. Fram till den 16 maj går vår nya fastighetsskötare Robin bredvid och vi önskar honom mycket välkommen.

Parkeringen
Vi kommer att behöva göra om de två besöksparkeringarna vid våra sopkärl, till boendeparkering. Efterfrågan är stor på platser.

Fixardagen
Stort TACK till er som kom ut på fixardagen och gjorde våra gårdar vårfina. Även ett stort TACK till er som gjorde så fint i 10C:s gamla soprum mittemot kontoret.

Återvinning av wellpapp och kartonger
Om vi skall kunna fortsätta att ha kvar möjligheten att slänga wellpapp och kartonger inom vårt område, måste alla vika ihop sina förpackningar och trycka ut luften innan de slängs i behållaren. Inget annat får slängas i behållarna än vad de är avsedda för. Föreningen får betala en straffavgift när felaktigt innehåll hamnar i behållaren och som det är nu är det mycket som hamnar fel. Snälla hjälp till att det blir rätt annars kommer vi i styrelsen bli tvungna att besluta att ta bort behållarna.

Papperskorgarna vid våra uteplatser
Papperskorgarna vid våra uteplatser är enbart till för brännbart. Var snälla och sortera ert skräp vid grillning, det är inte fastighetsskötarens uppgift.

Hobbyrum
Det finns nu ett hobbyrum att låna. Bokning sker via fastighetsskötaren.

Sist men inte minst
Glad sommar önskar vi i styrelsen!

Styrelsen
Brf Tulpanen