Tulpannytt juni 2016

Expeditionen öppen under sommaren
Expeditionen är öppen helgfria måndagar kl 18:30 – 19:30 följande dagar, 20 juni, 4, 18 juli och 1, 15 samt 29 augusti 2016.

Bredband
Idag har 136st anmält sig till det nya avtalet med Alltele. Detta ger en månadskostnad på 144 kronor per månad och ju fler som vill vara med, desto lägre blir kostnaden.

Wellpapp och tidningar
Vi kommer att säga upp avtalet för wellpappsortering och tidningar, då det fortsätter att misskötas. Vi har under en tid förvarnat om detta och det vill ändå inte bli bättre. Nu blir det sorteringen vid vårt kommunalhus som gäller i fortsättningen.

Grillning
Nu när sommaren närmar sig kan det vara trevlig att använda våra grillplatser. Men tänk på att ni lämnar grillplatsen så som du själv vill att den ska vara när du ska använda den. Nya grillgaller på gång.

Trevlig sommar
Styrelsen, Brf Tulpanen