Tulpannytt – September/Oktober

Angående tvättstugorna!

Tänk på att tvätta med full maskin och gärna inte oftare än en gång i veckan. Kostnaderna för el och vatten skenar. Kostnaderna för tvättstugor och torkrum är samma om man tvättar med full maskin eller halvfull. Vi måste spara.

Nya sargar runt sandlådorna

Det monteras nya sargar runt våra sandlådor klart inom kort.

Grillning på balkong endast el grill.

Det är helt okey att EL grilla på balkongen bara den är fackmannamässigt installerat och ansluten via fast installation och jordfelsbrytare, tänk bara på att om det blåser kanske din granne får in oset hos sig. Vi ska ju inte störa våra granna

Hundhår i trapphusen

Snälla var vänliga att ta hand om hundhåren som ligger i våra trapphus.

Rastning av hundar

Rastning av hundar inne på våra gårdar är inte okey, tänk på att vi har lekande barn på gårdarna. 

// Styrelsen Brf Tulpanen