Tulpannytt – Augusti / September

Tvättstugan

Till er som öppnar fönster i tvättstugan och torkrummen. Var vänlig och stäng fönstren när ni lämnar tvättstugan, det kan vara inbjudan till inbrott vilket har hänt i tvättstugan på 10:an

Tvättmaskin och diskmaskin

Om disk- eller tvättmaskin ska kopplas in på vattennätet ska för detta ändamål avsedda specialkranar användas. Det går inte att kopplas direkt på vattenkranen för då kan det bli rundgång på vattnet i kranen.

Sopor

Vi måste bli bättre på att sortera våra sopor eftersom vi får betala efter vikten och då hamnar kostnaden på din avgift. Pappersförpackningar, glasflaskor – burkar, plåtburkar samt alla sorter av plast kan man kasta vid återvinningen nedanför Skolvägen 6 A.

Tvättstuga 10E

Inom en snar framtid kommer tvättstugan på 10E att renoveras. Under den tiden hänvisar vi de boende till våra andra tvättstugor. Mer info kommer inom kort.

Extra stämma

Det blir en extra stämma den 24 augusti, för att föreningen vill ha godkänt av bostadsrättsägarna, en förändring av utseendet av fastigheten i samband med att var och en kan inglasa sin balkong.